Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Nude 54 E in Wageningen 6702 DN

Nude 54 E

6702 DN Wageningen
Huurprijs € 500,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Omgeving:
Het complex is op loopafstand van het centrum van Wageningen, en nabij de haven gelegen. In de omgeving zijn vergelijkbare bedrijfshallen aanwezig. Per dag komen vele passanten over de Nude onderweg van of naar Rhenen of naar het bedrijventerrein Nudepark. Daarnaast ligt de locatie gunstig qua andere uitvalswegen naar de omliggende plaatsen van Wageningen en de autosnelwegen A50,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 50 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Omgeving:
Het complex is op loopafstand van het centrum van Wageningen, en nabij de haven gelegen. In de omgeving zijn vergelijkbare bedrijfshallen aanwezig. Per dag komen vele passanten over de Nude onderweg van of naar Rhenen of naar het bedrijventerrein Nudepark. Daarnaast ligt de locatie gunstig qua andere uitvalswegen naar de omliggende plaatsen van Wageningen en de autosnelwegen A50, A12 en A15. Deze laatste zijn bereikbaar tussen de 10 en 15 minuten. Tevens is er een bushalte op loopafstand die verbinding geeft met het busstation de Stadsbrink en NS station Ede-Wageningen en Rhenen. Ook beschikt dit complex over een groot eigen parkeerterrein voor gebruikers en bezoekers.

Omschrijving:
Het kantoor bevindt zich op de eerste verdieping van het bedrijven-centrum De Dijk. De ruimt bestaat uit een tweetal ruimten van 21,50 m2 exclusief pantry, archiefruimte en technische ruimte met CV-installatie.

Het kantoor is een zelfstandige ruimte en onafhankelijk te gebruiken ten opzichte van de andere gebruikers van het bedrijvencentrum.
Alle bekabeling voor een eigen netwerk zijn aangebracht evenals de alarminstallatie. Deze laatste kan worden aangesloten op een bedrijf voor alarm opvolgsysteem.

Voor het bedrijfsverzamelgebouw kan worden geparkeerd als eveneens op aantal plaatsen aan de Nude. De wegen en inritten van het bedrijventerrein zijn zo ontworpen dat er eventueel vrachtauto’s tot voor de deur kunnen komen.

Kenmerken kantoorruimte:
Vloeroppervlak: Tweetal ruimte van 21,50 m2 – afmeting 3,85 X 5,65 m
Pantry 1,65 X 1,40 m
Archief 1,60 X 1,40 m
Technische ruimte 1,85 X 1,40 m

Ruimtelijke ordening bestemming: bedrijf

Servicekosten: € 75,= per maand. In de servicekosten zijn opgenomen:
- vastrecht & verbruik van elektra, gas en water;
- verwarming inclusief onderhoud ketel;
- schoonmaken algemene ruimte, dus entree/hal begane grond, sanitaire ruimte, trappen en overloop;
- glazen wassen buitenzijde;
- onderhoud parkeerterrein, beplanting en fietsenstalling;
- administratiekosten ad. 5% over de hierboven leveringen en diensten
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 75,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 50 m² Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
50 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.