Verhuur - Jeltes ten Hoor
Jeltes ten Hoor Jeltes ten Hoor
Jeltes ten Hoor

Verhuren

Verhuur uw woning of pand met Jeltes ten Hoor

Bent u eigenaar van een woning of (bedrijfs)pand en zoekt u betrouwbare huurders? Jeltes ten Hoor begeleidt u graag bij de verhuur van uw woning.

Jeltes ten Hoor

Wij ontzorgen u op het
gehele traject

Jeltes ten Hoor Makelaars

Uw woning of pand verhuren en op zoek naar een betrouwbare makelaar? Jeltes ten Hoor Makelaars ontzorgt u op het gehele verhuurtraject. We beschikken over een groot netwerk geïnteresseerde huurders. Indien gewenst kunnen wij het volledige beheer van u overnemen.

roof

Fullservice verhuurbegeleiding

Professionele presentatie

We maken aantrekkelijke foto’s en schrijven uitnodigende tekst om uw woning zo goed mogelijk in de verhuur te zetten.

24/7 bereikbaar

Er komt veel kijken bij het verhuren van een woning of pand. Dan is het prettig dat u te allen tijde terechtkunt bij uw makelaar als u vragen heeft.

Eén vaste contactpersoon

Eén vertrouwd gezicht die u begeleidt van kennismaking tot het beheer van uw huurwoning.

Jeltes ten Hoor

Zo verhuren wij uw woning

Van kennismaking tot een aangename afhandeling.

01

Stap 1: De eerste kennismaking

Heel belangrijk. We nemen het verhuurproces door en adviseren u over de eventuele huurprijs, maar we willen vooral dat u ons vertrouwt en het ziet zitten om met ons samen te werken.

02

Stap 2: De presentatie van uw woning of pand

Zoals al benoemd: dát is de service van Jeltes ten Hoor. Aantrekkelijke foto’s, uitnodigende tekst en natuurlijk het verspreiden van uw woning via de bekende verhuurkanalen.

03

Stap 3: De bezichtigingen

Wij geven mensen tijd en aandacht als ze uw woning of pand willen bekijken, maar we wakkeren het enthousiasme ook graag een beetje aan.

04

Stap 4: De verhuur

Meestal melden geïnteresseerde huurders zich direct bij ons (via Funda). Maar mocht het nodig zijn helpen we u graag bij het vinden van een nette en geschikte huurder.

05

Stap 5: De huurovereenkomst

Dankzij onze ruime kennis en ervaring zorgen we dat uw huurders altijd een juist huurcontract ondertekenen, waarin alle gegevens en afspraken correct staan vermeld.

06

Stap 6: Het beheer

Wilt u graag dat wij het beheer van uw woning voor onze rekening nemen? Dat kan natuurlijk! We ontzorgen u van A tot Z en fungeren als vast aanspreekpunt in het geval van calamiteiten.

Jeltes ten Hoor

Viola en Jethro Westrik

Wageningen

‘Zo’n twee jaar geleden hebben we onze woning al eens laten taxeren door Jeltes. Er is toen gelijk een verkoopplan gemaakt, dus we waren er helemaal klaar voor,’ aldus Viola. Jethro vult aan: ‘Bij nader…

Lees meer
Jeltes ten Hoor

Martijn en Agnieszka

Wageningen

‘Toen wij vijf jaar geleden in Wageningen kwamen wonen hebben we via Jeltes ten Hoor een aantal huizen bezocht en hebben we ons vorige huis aangekocht. Voor de verkoop van deze woning zijn een aantal…

Lees meer

Laat uw woning of pand verhuren door Jeltes ten Hoor

    Wij verwerken je gegevens conform het privacybeleid

    Wij staan voor u klaar!

    Meer weten over onze verkoopservice? Wij zijn altijd goed bereikbaar!

    Contact opnemen logo-clear