Taxateur Wageningen - Jeltes ten Hoor
Jeltes ten Hoor Jeltes ten Hoor
Jeltes ten Hoor

Jeltes ten Hoor

Makelaardij Wageningen

Jeltes ten Hoor

Uw woning verkopen?

Jeltes ten Hoor makelaardij is al jaren actief als makelaar in onder andere Wageningen, Bennekom en Renkum. De makelaardij kenmerkt zich door betrokkenheid en informele dienstverlening. Bij de makelaardij in Wageningen kunt u terecht voor alle makelaars activiteiten onder één dak. De enthousiaste medewerkers van makelaardij Jeltes ten Hoor zijn allen sociaal actief betrokken in de regio Wageningen. Ons kantoor bevindt zich in het centrum van Wageningen en u bent altijd van harte welkom.

Heeft u een taxateur nodig voor de aankoop, hypotheek aanpassing of juist een verkoopbeslissing van uw woning in Wageningen, Ede, Renkum, Doorwerth, Heveadorp of Rhenen? Niet alle taxaties worden geaccepteerd, hiervoor worden strenge regels gehanteerd. Jeltes ten Hoor neemt uw zorgen uit handen. De door ons uitgevoerde taxaties worden door alle geldverstrekkende instanties geaccepteerd. Wij geven u graag vrijblijvend en kosteloos advies.

De taxateur in Wageningen voor juiste taxaties van objecten

Of het nu gaat om een aankoopbeslissing, overschrijving van een bestaande hypotheek, de verbouwing van een woning of de aankoop ervan; de taxateur in Wageningen verzorgt dit graag voor u. Wat is een taxatierapport eigenlijk? Het geeft een objectieve waardebepaling van het object. De waardebepaling geeft u een heldere indruk van de huidige waarde van uw woning en van de mogelijkheden bij een eventuele verkoop. De hypotheekverstrekker beslist of uw hypotheek verleend kan worden.

Erken Register Makelaar Taxateur

Jeltes ten Hoor is erkend Register Makelaar Taxateur (RMT). Zo hanteren wij het model NVM-taxatierapport dat door alle banken en de Nationale Hypotheekgarantie (NGH) wordt geaccepteerd. Ook zijn we aangesloten bij het Nederlandse Woning Waarde Instituut. Het NWWI het een onafhankelijke taxatie-instituut dat geldt als validatiekeurmerk voor taxateurs. Zo weet u zeker dat uw taxaties uitgevoerd worden door een professional.

Meten is weten

Wilt u een goede indruk krijgen van de waarde van uw ontroerend goed? Omdat u bijvoorbeeld overweegt om uw woning te verkopen of uw nieuwe woning aan te kopen? Schakel dan de taxateurs in van Jeltes ten Hoor in Wageningen. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op met één van onze professionals. Bel naar 0317-421225. U bent van harte welkom bij ons.

roof

Wij staan voor u klaar!

Meer weten over onze verkoopservice? Wij zijn altijd goed bereikbaar!

Contact opnemen logo-clear