Mijn favorieten

Taxateur Wageningen

Bel direct: 0317-421225Bekijk ons ruime aanbod!

U heeft een taxateur nodig voor de aankoop, hypotheek aanpassing of juist een verkoopbeslissing van uw woning in Wageningen, Bennekom, Ede, Renkum, Doorwerth, Heveadorp of Rhenen? Niet zomaar elke taxatie wordt geaccepteerd, hiervoor worden strenge regels gehanteerd. Jeltes ten Hoor neemt uw zorgen uit handen want de door ons uitgevoerde taxaties worden door alle geldverstrekkende instanties geaccepteerd. Wij geven u graag vrijblijvend en kosteloos advies!

De taxateur in Wageningen en Bennekom voor de juiste waarde van het object

Of het nu gaat om een aankoopbeslissing, overschrijving van een bestaande hypotheek, de verbouwing van een woning of de aankoop ervan, de taxateur in Wageningen, nabij Bennekom, verzorgt dit graag voor u! Wat doet een taxatierapport eigenlijk? Het geeft een objectieve waardebepaling van het object. De waardebepaling geeft u een heldere indruk van de huidige waarde van uw woning en van de mogelijkheden bij een eventuele verkoop. De hypotheekverstrekker beslist of uw hypotheek verleend kan worden.

Erken Register Makelaar Taxateur

Jeltes ten Hoor is erkend Register Makelaar Taxateur (RMT). Zo hanteren wij het model NVM-taxatierapport dat door alle banken en de Nationale Hypotheekgarantie (NGH) wordt geaccepteerd. Ook zijn we aangesloten bij het Nederlandse Woning Waarde Instituut. Het NWWI het een onafhankelijke taxatie-instituut dat geldt als validatiekeurmerk voor taxateurs.

Meten is weten

Wilt u een goede indruk krijgen van de waarde van uw ontroerend goed? Omdat u bijvoorbeeld overweegt om uw woning te verkopen of uw nieuwe woning aan te kopen? Schakel dan de taxateur in van Jeltes ten Hoor in Wageningen, nabij Bennekom. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op met één van onze professionals. Bel naar 0317-421225. U bent van harte welkom bij ons.  

 

Andere bezoekers bekeken:
Aankoopmakelaar Wageningen | Bedrijfsmakelaar Wageningen

Wat kan je verwachten van Jeltes Ten Hoor?

  • Messcherpe onderhandelingen
  • Gaan voor maximaal resultaat
  • Grote en aantrekkelijke verkoopkansen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring