Woning verkopen Wageningen - Jeltes ten Hoor
Jeltes ten Hoor Jeltes ten Hoor
Jeltes ten Hoor

Wageningen

Woning verkopen Wageningen

Jeltes ten Hoor

Uw woning verkopen?

Denkt u erover na om uw woning te verkopen in Wageningen? Schakel dan Jeltes ten Hoor in voor de juiste dienstverlening, prijs en voorwaarden. Een verkoopmakelaar behartigt alleen uw belang. In een kennismakingsgesprek overtuigen wij u graag van onze deskundigheid en unieke Jeltes ten Hoor werkwijze. Maak daarom voor de verkoop van uw woning, een afspraak met de makelaar in Wageningen.

Uw woning verkopen in Wageningen?

Mensen wonen met plezier in Wageningen en omstreken en dat is natuurlijk positief. Dat betekent dat uw woning ongetwijfeld verkocht wordt. Een huis te koop zetten kan iedereen. Een ‘te-koop’ bord in de tuin zetten is namelijk gemakkelijk, maar bij een woning verkopen komt heel wat meer kijken. Het gehele traject is een stuk ingewikkelder met alle regels, voorwaarden en aansprakelijkheid. Daarnaast is het uw huis waar u met veel plezier heeft gewoond en wellicht emotioneel verbonden mee bent. Dit maakt het ook nog zeer persoonlijk. Onze professionele makelaar helpt u graag bij het verkopen van uw woning. Onder de totale begeleiding valt:

  • Bepalen van de vraagprijs
  • Opstellen van het publiciteitsplan
  • Begeleiden van bezichtigingen
  • Voeren van onderhandelingen
  • Opstellen van de koopakte
  • Controle notariële concepten
  • Aanwezigheid bij moraal transport
  • Check van de financiën

Het team van Jeltes ten Hoor in Wageningen, helpt u van A tot Z bij het verkopen van uw huis of appartement. Daarnaast bent u bij ons ook van harte welkom voor diverse andere diensten, zoals onder andere taxaties en waardebepaling en begeleiding bij de huur, aan- of aankoop van een bedrijfspand.

Ervaar onze meerwaarde

Wilt u uw woning verkopen in Wageningen? Plan dan een kennismakingsgesprek in. De makelaar komt graag bij u langs om te kijken of wij de partij zijn om uw huis te verkopen. Bel gerust voor een afspraak op telefoonnummer 0317-421225. Ook buiten kantooruren staan wij voor u klaar!

roof

Wij staan voor u klaar!

Meer weten over onze verkoopservice? Wij zijn altijd goed bereikbaar!

Contact opnemen logo-clear